Ангажован максималан број полицијских службеника на Аеродрому „Никола Тесла“

Нема коментара Дели:

Београд, 27. јул 2023.

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Братислав Гашић ненајављено је рано јутрос обишао Аеродром „Никола Тесла“ где је са припадницима Управе граничне полиције разговарао о спровођењу претходно договорених мера у циљу смањења гужви на контролним пунктовима.

Гашић је том приликом рекао да од јутрос припадницима Управе граничне полиције помажу полицијски службеници Полицијске управе за град Београд, како би што ефикасније, брже и боље пружили услугу свим путницима.

Задовољство је видети овако велики број путника на нашем аеродрому, али нас то свакако обавезује да јачамо капацитете и омогућимо што бржи проток путника на пунктовима пасошке контроле, додао је Гашић.

Он је поручио да ће Министарство унутрашњих послова учинити све да путницима обезбеди адекватну услугу, што ће сигурно допринети задовољству и лагодности њиховог путовања.

Министар је нагласивши да му је намера била да се јутрос лично увери у ефикасност наложених мера, истакао да је ангажован  максималан број полицијских службеника што ће допринети брзини проласка путника при пасошкој контроли.

Гашић је напоменуо да се интензивно ради на унапређењу и модернизацији рада, како би се путницима пружиле услуге које имају на многим светским аеродромима.

Увођењем електронске капије, аутоматског читача пасоша, без запослених, додатно ће се убрзати и олакшати процес преласка државне границе. Процедура за увођење тог система је у току, а припадници Министарства унутрашњих послова даноноћно су на услузи свим путницима, навео је Гашић.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Позитивна оцена политике локалне самоуправе у Бачу према националним мањинама

Следећа вест

Ватерполисти Србије у борби за бронзу на СП

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *