Београд, 24. јул 2023.

Нема коментара Дели:

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике СрбијеМинистарство одбране Владе Републике Србије саопштило је, ради истинитог обавештавања јавности и спречавања дезинформација, да је документ са ознакама Војнообавештајне агенције који се појавио на друштвеним мрежама, а у коме се Предраг Колувија доводи у везу са ВОА – фалсификат.

Реч је о лажном документу чији садржај није веродостојан и на коме је кривотворен потпис директора ВОА бригадног генерала Зорана Стојковића, што је још 2019. године утврђено графолошким вештачењем судског вештака Министарства одбране и Националног центра за криминалистичку форензику Управе криминалистичке полиције.

Печат Војнообавештајног центра ВОА злоупотребљен је од стране њеног бившег припадника.

Број решења под којим је документ заведен не постоји у регистрима ВОА, а сви наводи у њему су измишљени. Форма поменутог лажног службеног документа у потпуности одудара од форме уобичајеног акта под степеном тајности „Строго поверљиво“.

Указујемо на чињеницу да Предраг Колувија није, нити је био официр Војске Србије, није припадник Војнообавештајне агенције, нити је икада имао сараднички статус у ВОА.

Овим путем апелујемо на медије, али и на целокупну јавност, да не подлежу дезинформацијама које се пласирају у циљу нарушавања угледа Војнообавештајне агенције и Министарства одбране Републике Србије, наводи се у саопштењу.

Претходна вест

Циљ закона о управљању привредним друштвима да се очувају национални интереси земље

Следећа вест

За модернизацију Општинске управе Мерошина два милиона динара

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *