Београд, 28. јул 2023.

Нема коментара Дели:

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике СрбијеМинистар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Братислав Гашић састао се са амбасадорком Народне Републике Кине у Србији Чен Бо, изразивши том приликом задовoљство сарадњом оствареном за време њеног мандата.

Гашић је пренео захвалност амбасадорки на њеном личном доприносу, као и на помоћи коју је НР Кина упутила Србији у виду медицинске опреме потребне за борбу против коронавируса.

Он је такође изнео наду да ће се наставити започети пројекти, при чему је истакао спремност за јачање сарадње на стратешком нивоу.

Чен Бо је истакла да је поносна на то што је последње четири године са својим тимом имала прилику да допринесе унапређењу сарадње двеју земаља, која се, без обзира на пандемијску ситуацију, непрестано развијала.

Она је исказала наду да ће се сарадња Министарства јавне безбедности НР Кине и Министарства унутрашњих послова Републике Србије и даље развијати и пренела личну захвалност министру за напоре које је уложио у развој сарадње двеју земаља.

Она је посебно истакла да се кинески држављани који живе и послују у Србији осећају сигурно и безбедно, додајући да се, с обзиром на то да су у НР Кини пре неколико месеци окончане епидемијске мере, очекује већи број кинеских туриста у Србији, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.

Претходна вест

Спречен транспорт потенцијално заражених свиња на територији Чачка

Следећа вест

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *