Градоначелник донео поклон

Нема коментара Дели:

Душан Видаковић, председник компаније Нидда Верлаг, издавача дневног листа “Вести”, у недељу је у својој кући имао занимљиву посету. Наиме, Александер Хетјес, градоначелник Бад Хомбурга, града надомак Франкфурта, посетио је Душана Видаковића и том приликом му уручио рођендански поклон.

Градоначелник Хетјес је дошао са Катинком Визмајер, својом животном сапутницом, а уручењу симболичног рођенданског поклона присуствовали су Нада Стојковић, српски представник у Социјалдемократској партији Немачке у Бад Хомбургу и Миодраг Стојковић, председник Савета странаца у том граду и председник Централног савета Срба Хесена.

– Душан је веома цењена личност, а живи у нашем граду. Поносни смо што је он као своју другу домовину изабрао управо Бад Хомбург. С обзиром на то да је недавно прославио 75. рођендан, дошли смо званично да му честитамо и да сви заједно наздравимо овом лепом догађају – рекао је градоначелник Александер Хетјес.

Гости са слављеником

Честиткама се придружио и Миодраг Стојковић.

– Честитам јубиларни 75. рођендан и овом приликом желим да захвалим Душану Видаковићу и његовој породици, као и дневном листу “Вести”, на досадашњој подршци раду Савета странаца и Централног савета Срба у Хесену са жељом да се ова добра сарадња настави.

Душан Видаковић захвалио се гостима.

– Веома сам почаствован тиме што су градоначелник Бад Хомбурга Александер Хетјес и његова животна сапутница Катинка Визмајер дошли у мој дом да ми честитају рођендан. Такође, захваљујем и Нади Стојковић и Миодрагу Стојковићу на искреним честиткама – рекао је Душан Видаковић.

Извор текста и фотографије: www.vesti-online.com

Претходна вест

Српски глас у сваком граду

Следећа вест

Гласови за Српске листе

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *