Изборни процес припремљен онако како је прописано

Нема коментара Дели:

Београд, 4. април 2022.
Министарка државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Марија Обрадовић изјавила је јуче након гласања на парламентарним, председничким и локалним изборима да је изборни процес припремљен онако како је то и прописано.

Обрадовић је том приликом истакла да је важно да сви грађани остваре своје бирачко право и гласају на изборима онако како желе.

Она је навела, да што се тиче Јединственог бирачког списка, који је у надлежности Министарства државне управе и локалне самоуправе, да је он апсолутно ажурнији и уређенији него што је био.

Нема дупло уписаних бирача, нити било каквих фантомских гласача. Најважније је да грађани могу да буду сигурни и са пуним поверењем у Јединствени бирачки списак, рекла је она.

Министарка је додала да су бирачка места у Србији отворена на време, да гласање протиче без већих неправилности, као и да тамо где их је и било о истима су обавештени сви надлежни органи.

Радује ме што видим велики број људи широм Србије на бирачким местима, што значи да ће воља бирача бити презентована онако каква и јесте. Не сећам се да је икада била оваква гужва на бирачким местима, поручила је министарка.

Обрадовић је гласала заједно са члановима своје породице, на изборима за председника Републике, за народне посланике Народне скушштине и за одборнике Скупштине града Београда, на бирачком месту 27, у Другој економској школи у Београду.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Одржани парламентарни, председнички и локални избори у Србији

Следећа вест

Премијерка и чланови Владе гласали на изборима

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *