Измењен јавни позив за куповину станова намењених најугроженијим избеглицама

Нема коментара Дели:

Београд, 30. март 2023.
Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије објавио је измењен јавни позив за куповину станова намењених решавању стамбених потреба најугроженијих избеглица са простора бивших република СФРЈ на територији Београда од физичких и правних лица, на основу којих ће откуп стамбених јединица бити омогућен по тржишним ценама до 1.800 евра без ПДВ-а по метру квадратном, који траје до 1. априла 2023. године.

На јавни позив могу да се пријаве сва физичка и правна лица која имају у власништву стамбену јединицу на територији града Београда, а заинтересована су да ту некретнину од њих откупи држава.

Јавни позив, образац понуде, као и све остале информације у вези са јавним позивом налазе се на званичној страници Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије.

Република Србија је у оквиру Регионалног стамбеног пројекта, потпројекат 9, обезбедила више од пет милиона евра бесповратних донаторских средстава који су намењени стамбеном збрињавању најугроженијих избеглица са простора бивших република СФРЈ.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Сарадња са ЕИБ на пројектима који доприносе економском и социјалном бољитку грађана

Следећа вест

Изнаћи решења за постојеће проблеме у ФИНС-у у Новом Саду

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *