Кнежевић: Влада Црне Горе ће “појести саму себе”

Нема коментара Дели:

Један од лидера Демократског фронта, најутицајније чланице владајуће коалиције, Милан Кнежевић поручио је да са премијером Здравком Кривокапићем треба отворити дијалог, јер ће, како каже, влада “појести саму себе”.

ДФ-у је, истакао је, противник једино ДПС и Мило Ðукановић.

Осврнувши се на изјаву Ðукановића, да су избори у Никшићу показали да се није догодио његов крај што су сви очекивали, Кнежевић каже да је реч о “ирационалном доживљају једног диктатора”, којем, како је рекао, сарадници сваког јутра говори да је јак и да има моћ.

Кнежевић је рекао да Ðукановић може да одлаже свој крај, али да се тај крај већ догодио на парламентарним изборима 30. августа прошле године.

“Имам обавезу према гласачима, а не према Србији или Русији”

На изборима у Никшићу, навео је, изненадио га је резултат УРЕ Дритана Абазовића, с обзиром на то да држе безбедносни апарат. Сматра да освојена подршка не одговара полугама моћи које је, како каже, користио Абазовић.

– Ово је упозоравајући резултат за њега, али и за Кривокапића који је са Демократама освојио само два мандата мање од листе ЗБНК – рекао је Кнежевић.

Истакао је да Демократски фронт не жели да руши владу, али сматрају да је потребан договор са премијером да се стабилизује или ће влада, како каже, “појести саму себе”.

– Ја имам обавезу само према гласачима, не према Србији, Русији… Давали смо мандате и капом и шаком и није нам жао. Кривокапић мора да схвати да после избора у Никшићу више није експертска личност – поручио је Кнежевић.

Извор текста и фотографије: www.vesti-online.com

Претходна вест

Олакшање за БиХ

Следећа вест

Канцеларија: На КиМ опљачкана пета црква за десет дана

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *