Континуирани рад на унапређењу процеса спровођења завршног испита

Нема коментара Дели:

Београд, 13. јул 2023.

Ђорђе Милићевић, који по овлашћењу председнице Владе преузима овлашћење министра просвете до избора новог министра, присуствовао је данас састанку на Факултету организационих наука, на коме су представници те образовне установе представили свој део посла у оквиру реализације завршног испита.

Милићевић је истакао је да је, захваљујући тимском раду, успешно реализован један од најважнијих и најкомплекснијих задатака у школској години, при чему је изразио захвалност свима који су допринели да се завршни испит реализује и оконча успешно.

Сви заједно смо на истом задатку и имамо исти циљ, а то је да континуирано радимо на унапређењу овог процеса, навео је он, подсетивши на то да је дигитализација у образовању један од стратешких циљева Владе и Министарства просвете.

Према његовим речима, циљ је да се омогући квалитетнији, транспарентнији и ефикаснији приступ у образовању, а захваљајући визији, предузимљивости и перманентном улагању Владе у развој ИКТ система и дигитализације у образовању, унапређен је систем на којем нам многе развијене земље могу позавидети.

Састанку су присуствовали и представници Кабинета председнице Владе Србије и Канцеларије за информационе технологије и електронску управу.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Усвојена уредба о програму помоћи и обнове стамбених објеката порушених у поплавама

Следећа вест

Кључне области за остваривање привредног раста оствариле велики напредак у трећем кварталу ове године

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *