Мартовско скијање на 110 цм снега

Нема коментара Дели:

Уз нови снег који је падао претходних дана владају идеални услови за скијање, а ту је и систем оснежавања који производи вјештачки снег кад год то услови дозвољавају, самим тим ски стазе на Јахорини су у одличном стању.

Тренутна висина снега је 110 цм, а у плану је да током викенда све инсталације вертикалног транспорта буду у погону, такође у плану је и ноћно скијање у термину од 18:00 до 21:00х.

Следећи викенд, Олимпијски центар Јахорина, за све скијаше припремио је попуст од 40%, који важи за 4-дневну Д+Н, 3-дневну Д+Н, 2-дневну Д+Н, дневну Д+Н, ски карте које се купе и искористе у промо пероду од 25. до 28.3.

Олимпијски центар Јахорина апелује на све скијаше и посетиоце да се током боравка на планини придржавају свих неопходних епидемиолошких мера, да буду одговорни према себи и другима али и да уживају у снежним радостима и јачају свој имунитет боравком у природи и активним одмором на Јахорини.

Од понедјељка, 22.3. до четвртка 25.3. скијалиште Јахорина ће радити у смањеном капацитету и ноћно скијање неће бити организовано.

Извор текста: www.vesti-online.com

Извор фотографије: OC Jahorina

Претходна вест

Задужбина за Косово и Метохију помогла ковид болницу из Лапљег Села

Следећа вест

Шаленберг: Потребна већа пажња Европе Западном Балкану

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *