Милићевић пожелео успех осмацима на завршном испиту

Нема коментара Дели:
Милићевић пожелео успех осмацима на завршном испиту

Београд, 21. јун 2023.
Вршилац дужности министра просвете Ђорђе Милићевић пожелео је свим ученицима који су завршили осми разред основне школе и који полажу завршни испит, много успеха на предстојећем испиту – 21., 22. и 23. јуна, али и током даљег школовања.

Током ова три дана имаћете прилику да покажете знања која сте стекли током основног образовања, као и склоности ка одређеним професијама. Знање које будете показали на овом испиту биће довољна и сигурна основа за упис жељене средње школе. Kао што и сами знате, одабир средње школе једна је од најважнијих и најлепших одлука у животу, навео је Милићевић.

Он је поручио ученицима да тесту приступе без треме и да на сва питања одговарају пажљиво, након што добро промисле, јер имају довољно времена за то.

Важно је и да проверите одговоре пре него што предате тестове. Желим вам пуно успеха током даљег школовања и да будете истрајни у постизању најбољих образовних успеха, додао је вршилац дужности министра просвете.

Милићевић је изразио захвалност наставницима, свим запосленима у школама, као и родитељима на сарадњи и подршци у овом важном процесу.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Обележена 25-годишњица оснивања Дома за одрасла инвалидна лица у Земуну

Следећа вест

Вучевић се састао са будућим изасланицима одбране у 10 земаља

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *