Петковић одговорио Бахтирију: Вучић је за мир, једино албански политичари треба да повуку своје изјаве

Нема коментара Дели:
Петковић одговорио Бахтирију: Вучић је за мир, једино албански политичари треба да повуку своје изјаве

Не разумем зашто се Агим Бахтири уплашио политике мира и порука помирења председника Србије Александра Вучића, који је данас поново позвао све на здрав разум, али и јасно рекао да знају Срби на Косову и Метохији све, па и то ко је гарант опстанка и останка нашег народа.

Једини који треба да повуку своје речи су албански лидери, од којих свакодневно стижу ратнохушкачке изјаве, позиви на стварање велике Албаније и ултиматуми којима се поткопава дијалог.

База, чију градњу на северу покрајине најављује Бахтири, није никакав хуманитарни ни тржни центар, већ војни објекат који је директна претња Србима у четири општине на северу покрајине. Баш као што је претња и декларација Бахтирија коју је 2018. изгласала скупштина Јужне Митровице да се изврши анексија северног дела Косовске Митровице.

А то како ће Бахтири и други албански „прваци“ да штите српски народ на Косову и Метохији најбоље знају Срби из Пећи, Призрена, Приштине где их више нема.

Данас су и у Приштини очигледно добро схватили поруку да Београд никоме не прети, али и да уме да заштити свој народ и да никоме неће дозволити нове „погроме“ и „олује“.

Извор текста и фотографије: Канцеларија за Косово и Метохију

Претходна вест

Интервју са директором АНИП „Веселин Маслеша“из Бања Луке Немањом Кнежевићем

Следећа вест

Ухапшена повратница на КиМ Мила Анђелковић, Канцеларија обезбедила адвоката

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *