Појачана контрола саобраћаја 18. и 19. марта

Нема коментара Дели:

Појачана контрола саобраћаја 18. и 19. марта
Београд, 17. март 2023.
Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да се током предстојећег викенда на свим важнијим путним правцима у Србији очекује појачан интензитет саобраћаја, због чега је упутило апел возачима да буду стрпљиви и да не угрожавају себе и друге учеснике у саобраћају пребрзом вожњом и непрописним претицањем.

Представник Управе саобраћајне полиције МУП-а Александар Раденковић истакао је да се овог викенда због лепог времена очекује почетак сезоне мотоцикала и мопеда и да би возачи путничких и теретних моторних возила и аутобуса требало да обрате посебну пажњу на возаче двоточкаша.

Раденковић је нагласио да ће припадници Управе саобраћајне полиције током викенда спроводити мере појачане контроле у циљу очувања што повољнијег стања безбедности саобраћаја, а акценат ће бити на превозу путника у возилима.

Активности ће првенствено бити усмераване на контролу техничке исправности путничких возила и аутобуса, контролу поштовања радног времена од стране возача аутобуса, као и на то да ли возачи и путници у свим возилима користе сигурносне појасеве, објаснио је Раденковић, пожелевши свим грађанима срећан пут и безбедно учешће у саобраћају.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Вучевић учествује на Форуму „Шуман” у Бриселу

Следећа вест

Објављен измењени јавни позив за откуп станова намењених збрињавању избеглица

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *