Потписан Меморандум о разумевању између МСП и Агенције за спречавање корупције

Нема коментара Дели:

Београд, 18. јул 2023.

Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и директор Агенције за спречавање корупције Дејан Дамњановић потписали су данас Меморандум о разумевању између Министарства спољних послова и те агенције, који je усмерен ка даљем развијању партнерских односа у области спречавања корупције.

Дачић и Дамњановић су том приликом разговарали и о међународној сарадњи у области спречавања корупције, а посебно о реализацији обавеза преузетих на основу ратификованих конвенција и чланства Србије у међународним организацијама, иницијативама и мрежама.

Саговорници су се сагласили да ће успешна сарадња бити настављена и убудуће, нарочито кроз координацију активности Агенције, Министарства и других надлежних институција приликом учешћа представника ове агенције на међународним и регионалним скуповима.             

Дамњановић је изразио захвалност на досадашњој одличној комуникацији са представницима МСП, а посебно са Сталном мисијом Републике Србије при ОЕБС-у и другим међународним организацијама у Бечу, као и Канцеларијом Уједињених нација за дрогу и криминал (UNODC).

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Развојна шанса за Трговиште у подршци индустрији и микробизнису

Следећа вест

Велики потенцијал за развој односа са Сан Марином у више области

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *