Предузете мере на расветљавању околности туче на Новом Београду

Нема коментара Дели:

Београд, 23. март 2023.
Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да припадници тог министарства у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, предузимају све мере и радње на расветљавању околности синоћне туче више особа у Гандијевој улици на Новом Београду.

Помоћник начелника Полицијске управе за град Београд Иван Цвијовић рекао је да су одмах по добијању информација на место догађаја упућени полицијски службеници из више организационих јединица, који су затекли одређени број лица, према којима се предузимају мере.

Једна особа са тешким телесним повредама опасним по живот превезена је у здравствену установу, док је за друга лица дијагностика у току, навео је Цвијовић, додавши да је о том догађају одмах обавештено Више јавно тужилаштво и да се предузимају све радње на расветљавању свих околности.

Цвијовић је такође рекао да је истрага у току и да су у питању млађа лица, као и да је овом приликом оштећено неколико возила, поручивши да ће Полицијска управа за град Београд и МУП предузети све потребне мере из своје надлежности.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Организован боравак на Тари за ђаке са Косова и Метохије

Следећа вест

Почели званични разговори делегације Србије са Мисијом ММФ-а

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *