Премијерка и чланови Владе гласали на изборима

Нема коментара Дели:

Београд, 3. април 2022.
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић гласала је јутрос на бирачком месту број 34 у Школи за дизајн, на београдској општини Савски венац.

Први потпредседник Владе и Министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић гласао је на бирачком месту број 3 на Шумарском факултету.

Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић грађанску дужност обавио је на бирачком месту у Основној школи „Борислав Пекић“ на Бежанијској коси у Београду.

Потпредседница Владе и министарка културе и информисања Маја Гојковић гласала је на бирачком месту 180 у Улици Васе Стајића у Новом Саду.

Министар финансија Синиша Мали гласао је на бирачком месту број 2 у Вишој пословној школи, на београдској општини Звездара.

Министар спољних послова Никола Селаковић гласао је на бирачком месту у Основној школи „Јован Миодраговић“ на Врачару.

Министарка правде Маја Поповић гласала је на бирачком месту 33, у Општини Врачар.

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић је бирачко право искористио на бирачком месту број 24, у Институту за трансфузију крви Србије.

Министарка за заштиту животне средине Ирена Вујовић гласала је на бирачком месту број 34 у Школи за дизајн, на београдској општини Савски венац .

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић гласала је на гласачком месту у Основној школи „Ћирило и Методије“.

Министар здравља Златибор Лончер обавио је своју грађанску дужност око 7.30 часова на бирачком месту број 11 у Школи за бродарство, бродоградњу и хидроградњу у Београду.

Министар за бригу о селу Милан Кркобабић гласао је на гласачком месту 81, у Дому здравља Нови Београд.

Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић гласала је на бирачком месту број 35, у Месној заједници Дедиње.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин гласао је у Основној школи „Бранко Ћопић“ на Видиковцу.

Mинистарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић грађанску дужност извршила на бирачком месту 29. у Осмој београдској гимназији на Вождовцу.

Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић гласала, заједно са члановима своје породице, на бирачком месту 27, у Другој економској школи у Београду.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Изборни процес припремљен онако како је прописано

Следећа вест

Најмања излазност у Београду до 16 часова

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *