Расписани јавни позиви за приватизацију три предузећа

Нема коментара Дели:

Београд, 26. јул 2023.

Министарство привреде Владе Републике Србије расписало је данас јавне позиве за прикупљање понуда за учешће у поступку приватизације три предузећа – Издавачко предузеће Рад а.д. Београд, Технохемијa а.д. за трговину Сремска Митровица и Недељне новине акционарско друштво за новинску и издавачку делатност Бачка Паланка.

Право на учешће у поступку имају домаћа и страна, физичка и правна лица, као и конзорцијум правних и/или физичких лица.

Почетна цена на јавном надметању за Технохемију износи 511.612,85 евра, за ИП Рад је 3.811.962,85 евра, а за Недељне новине је 14.057,40 евра.

За учешће у поступку јавног прикупљања понуда са јавним надметањем ради продаје капитала Технохемије и Недељних новина заинтересовани могу поднети пријаве најкасније до 24. августа до 15  часова, односно 12 часова, док је рок за пријаве за ИП Рад 25. август, до 12 часова.

Пријава се подноси у затвореној коверти, заједно са понудом, све у складу и на начин дефинисан Упутством за понуђаче, а само благовремене и потпуне пријаве ће бити разматране.

Продајну документацију, која ће бити доступна од 31. јула за сва три предузећа чине – уговор о чувању поверљивих података, приватизациона документација, упутство за понуђаче, образац пријаве за учествовање у поступку и нацрт Уговора о продаји, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Војска Србије ради на уређењу корита реке Косанице у Куршумлији

Следећа вест

Београд/Каиро, 26. јул 2023.

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *