Сарадња Србије и УАЕ на изузетно високом нивоу

Нема коментара Дели:

Београд, 28. јул 2023.

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Братислав Гашић разговарао је данас са одлазећим амбасадором Уједињених Арапских Емирата у Србији Мубараком Саидом Ал-Дахеријем о досадашњој сарадњи двеју земаља у области унутрашњих послова.

Саговорници су оценили да је ова сарадња на изузетно високом нивоу и закључили да је од обостраног интереса да се она настави истим интензитетом.

Гашић је истакао да је Ал-Дахери допринео унапређењу свеукупних односа двеју држава и пожелео му пуно успеха у даљем раду и каријери.

Амбасадор је исказао захвалност министру на подршци коју је имао током свог мандата и изразио уверење да ће се односи Србије и Уједињених Арапских Емирата и даље успешно развијати.

Исказана је обострана жеља да се братски односи које су успоставили председници Александар Вучић и шеик Мохамед бин Зајед Ал Нахјан додатно продубљују и наглашено да ће се радити на даљем унапређењу српско-емиратске сарадње на стратешком нивоу, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.

Извор текста и фотографије: Вебсајт Владе Републике Србије

Претходна вест

Србија земља са стабилном и одговорном економском политиком

Следећа вест

Никола Тесла и Михајло Пупин симболи партнерства Србије и САД

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *